Ziegler Phoenix - Cream Beige

160x230 cm
1 885 

Mattans färger uppfattas olika beroende på i vilken vinkel man ser den.

Beskrivning

Dessa vackra orientaliska mattor är replikor av de mycket populära Zieglermattorna som har sitt ursprung i det forna Persien. Mönstret i mattorna härstammar från antika mattor och de har ofta lite ljusare färgskalor än andra orientaliska mattor. Dessa omtyckta mattor har länge varit i ropet eftersom de passar in i de flesta hem, såväl i moderna som i mer traditionella miljöer. Mattorna har en tät lugg vilket gör att mönstret framträder tydligt. Luggen består av ett syntetiskt ullmaterial med textila egenskaper vilket ger en matta som är mjuk och skön att gå på, är enkelt att sköta och som inte luddar.

Läs mer om maskinknutna mattor här...

Material

Syntetisk ull (Polypropylen) består av tätt tvinnade garntrådar som ger mattan lyster och liv. Polypropylen är ett konstfiber som är mycket slitstarkt och tål höga temperaturer bra. Mattor tillverkade av polypropylen är lämpliga för människor med allergier mot t.ex. naturmaterial. Materialet är antistatiskt vilket innebär att det inte luddar eller drar åt sig damm och är därför lätt att hålla rent.

Supersnygg och mjuk att gå på. Så jäkla nöjd!!! Den uppfyllde mina förväntningar!

Malin - köpte 200x300, Apr -19

Helt enligt bild, jätte skön å få på

Magdalena Aurell - köpte 140x200, Jan -19

Den va fint på alla sätt jag inte nöjd mes färgen

BP - köpte 250x300, May -19

Mattan helt ok men fransarna var inte fina. Fick tyvärr skicka tillbaks mattan. Men dom har bästa servicen! Snabb leverans. Trevligt bemötande på kundtjänst

Mikki - köpte 140x200, May -18

Very nice carpet, maybe a little bit(very little) darker, than it looked in pictures but very good. Children like to play on it because of softness.

Översätt
Edgars S. - köpte 160x230, Apr -18

colour and quality is very nice

Översätt
Luke - köpte 160x230, Jan -18

Really Happy with this rug and with the service

Översätt
Deirdre M. - köpte 250x350, 23 dagar sen

This is a gorgeous rug and although the colour is slightly different than I expected, its better and suits the room beautifully. Very happy with my purchase.

Översätt
Christine Duffy - köpte Ø 150, Mar -19

Very happy

Översätt
HD33 - köpte 200x300, Mar -19

Excellent quality rug. Looks just like the photo.

Översätt
Mrs M - köpte Ø 150, Mar -19

Några frågor?

Tveka inte att fråga oss!Erbjudanden