Ziegler Greenville

160x230 cm
1 974 

Mattans färger uppfattas olika beroende på i vilken vinkel man ser den.

Ziegler Greenville matta från Turkiet.

Dessa vackra orientaliska mattor är replikor av de mycket populära Zieglermattorna som har sitt ursprung i det forna Persien. Mönstret i mattorna härstammar från antika mattor och de har ofta lite ljusare färgskalor än andra orientaliska mattor. Dessa omtyckta mattor har länge varit i ropet eftersom de passar in i de flesta hem, såväl i moderna som i mer traditionella miljöer. Mattorna har en tät lugg vilket gör att mönstret framträder tydligt. Luggen består av ett syntetiskt ullmaterial med textila egenskaper vilket ger en matta som är mjuk och skön att gå på, är enkelt att sköta och som inte luddar.

Läs mer om maskinknutna mattor här...

Syntetisk ull  Syntetisk ull

Syntetisk ull (Polypropylen) består av tätt tvinnade garntrådar som ger mattan lyster och liv. Polypropylen är ett konstfiber som är mycket slitstarkt och tål höga temperaturer bra. Mattor tillverkade av polypropylen är lämpliga för människor med allergier mot t.ex. naturmaterial. Materialet är antistatiskt vilket innebär att det inte luddar eller drar åt sig damm och är därför lätt att hålla rent.

OEKO-TEX®

Alla våra maskinknutna mattor från Turkiet är certifierade enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®, ett globalt enhetligt och oberoende provnings- och certifieringssystem för textilier. Certifieringen innebär att den färdiga produkten är fri från hälsofarliga kemikalier.

Jätte snygg. Fina dova färger!!!

Sonia - köpte Ø 200, Sep -19

Jättefin matta av högsta kvalite motsvarade förväntningarna med råge

Anna B. - köpte Ø 250, Jul -19

Mattan är jättefin. Färgerna stämmer ganska bra med bilderna förutom den första bilden på mattan uppifrån. På bilden ser det ut som om mönster har 3D effekt och som om bakgrundsfärgen inom de stora blommorna är lite mörkare. I själva verket är bakgrundsfärgen densamma genom hela mattan. Bakgrundsfärgen är snarare ljusbeige än gul, vilket är jag glad för. Jag var rädd att den starka lukten som många syntetiska mattor brukar utsöndra. Men den här mattan luktar nästan ingenting.

Elena Aydogdyeva - köpte 250x300, Dec -18

Jättefin matta! bilderna motsvarar verkligheten! Mycket prisvärd!

Malin - köpte 200x300, Nov -18

Jättefin. Stämmer så gott som helt med bilden på hemsidan. Mönstret syns lite tydligare än på bilden. Inget att anmärka på i övrigt.

Jasmin Källberg - köpte Ø 150, Mar -18

Så fin matta mycket finare i verkligen. Så nöjd med detta köpet!

Gabriella Johansson - köpte 200x300, Oct -17

Prisvärd.👍

Elisabeth D. - köpte 200x300, 15 dagar sen

Exellent carpet! I love it. Nice color, warm under the feet.

Översätt
Riina P. - köpte 160x230, Oct -18

Beautiful rug and exactly what I was looking for. Quality and price point is fantastic.

Översätt
freyja - köpte 200x300, Sep -19

Totale saztisfaction

Översätt
Claude N. - köpte 300x300, Sep -19

Några frågor?

Tveka inte att fråga oss!Erbjudanden