Ny
Visuell sökning
Ta ett foto eller ladda upp en bild för att hitta liknande mattor

Ziegler Greenville

250x300 cm
3 916 kr

Mattans färger uppfattas olika beroende på i vilken vinkel man ser den.

Ziegler Greenville matta från Turkiet.

Dessa vackra orientaliska mattor är replikor av de mycket populära Zieglermattorna som har sitt ursprung i det forna Persien. Mönstret i mattorna härstammar från antika mattor och de har ofta lite ljusare färgskalor än andra orientaliska mattor. Dessa omtyckta mattor har länge varit i ropet eftersom de passar in i de flesta hem, såväl i moderna som i mer traditionella miljöer. Mattorna har en tät lugg vilket gör att mönstret framträder tydligt. Luggen består av ett syntetiskt ullmaterial med textila egenskaper vilket ger en matta som är mjuk och skön att gå på, är enkelt att sköta och som inte luddar.

Läs mer om maskinknutna mattor här...

Artificiell ull  Artificiell ull

Syntetisk ull (Polypropylen) består av tätt tvinnade garntrådar som ger mattan lyster och liv. Polypropylen är ett konstfiber som är mycket slitstarkt och tål höga temperaturer bra. Mattor tillverkade av polypropylen är lämpliga för människor med allergier mot t.ex. naturmaterial. Materialet är antistatiskt vilket innebär att det inte luddar eller drar åt sig damm och är därför lätt att hålla rent.

OEKO-TEX®

Alla våra maskinknutna mattor från Turkiet är certifierade enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®, ett globalt enhetligt och oberoende provnings- och certifieringssystem för textilier. Certifieringen innebär att den färdiga produkten är fri från hälsofarliga kemikalier.

Produktomdöme

4.84 av 5
124 kunder har recenserat denna matta hos oberoende Trustpilot

Mattan är jättefin. Färgerna stämmer ganska bra med bilderna förutom den första bilden på mattan uppifrån. På bilden ser det ut som om mönster har 3D effekt och som om bakgrundsfärgen inom de stora blommorna är lite mörkare. I själva verket är bakgrundsfärgen densamma genom hela mattan. Bakgrundsfärgen är snarare ljusbeige än gul, vilket är jag glad för. Jag var rädd att den starka lukten som många syntetiska mattor brukar utsöndra. Men den här mattan luktar nästan ingenting.

Elena Aydogdyeva - köpte 250x300

Jättefin matta!

Linda S. - köpte Ø 250

Jätte snygg. Fina dova färger!!!

Sonia - köpte Ø 200

Jättefin matta av högsta kvalite motsvarade förväntningarna med råge

Anna B. - köpte Ø 250

Jättefin matta! bilderna motsvarar verkligheten! Mycket prisvärd!

Malin - köpte 200x300

Jättefin. Stämmer så gott som helt med bilden på hemsidan. Mönstret syns lite tydligare än på bilden. Inget att anmärka på i övrigt.

Jasmin Källberg - köpte Ø 150

Så fin matta mycket finare i verkligen. Så nöjd med detta köpet!

Gabriella Johansson - köpte 200x300

Prisvärd.👍

Elisabeth D. - köpte 200x300

Excellent rug - great quality and lovely design - excellent value for money. Searched high and low for a rug and I can’t believe I found the perfect one online without seeing it. I would highly recommend.

Översätt
Customer - köpte 250x300

Gorgeous rug, huge and so affordable for the size - we have a very large room so it really commands the space without being overbearing. Very happy with it.

Översätt
Elizabeth Delaney - köpte 300x400

Några frågor?

Tveka inte att fråga oss!