Ny
Visuell sökning
Ta ett foto eller ladda upp en bild för att hitta liknande mattor

Handvävd

Trinny - Mörk Grå / Grå
170x240 cm

3 726 kr
20%
4 657 kr

Mattans färger uppfattas olika beroende på i vilken vinkel man ser den.

Trinny - Mörk Grå / Grå matta från Indien.

PET- Yarn Kelim-mattor är handvävda från återvunna PET-flaskor, vilket ger ett material som gör att mattan tål våta förhållanden. Därför passar mattorna lika bra utomhus som inomhus under matbordet eller i vardagsrummet. Dessa dubbelsidiga unika mattor har vackra färger och eleganta designs. Håll din matta fräsch och genom att dammsuga och lufta regelbundet. Om en olycka inträffar ska du omedelbart ta bort fläckar med en lätt fuktad trasa.


Mattan är lämplig för både inomhus- och utomhusbruk. För bästa hållbarhet, låt inte mattan vara fuktig under lång tid utan att låta den torka upp. På detta sätt skyddar du både mattan och ytan.

Återvunnen polyester  Återvunnen polyester

100% polyester (PET) från uttjänta men återvunna PET-flaskor ger ett material som är mjukt och behagligt att gå på. PET-flaskor som återvinns och får nytt liv i form av textilfibrer hjälper även till att minska förbrukningen av nya resurser samt värna om miljön

Care & Fair

Vi är stolta över att vara en del av organisationen CARE & FAIR. Deras uppdrag är att förbättra levnadsvillkoren för mattvävare i Indien och deras familjer genom utbildning och hälsa.

Läs mer

Några frågor?

Tveka inte att fråga oss!