Missa inte våra Cyber Week erbjudanden - upp till 60% rabatt!
Ny
Visuell sökning
Ta ett foto eller ladda upp en bild för att hitta liknande mattor

Praktisk Akryl

Toronto
200x300 cm

3 888 kr
60%
9 720 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 3 888 kr

Mattans färger uppfattas olika beroende på i vilken vinkel man ser den.

Praktisk Akryl  Praktisk Akryl

Akryl är ett syntetiskt textilfiber som liknar ull och mattor med akryllugg liknar ullmattor. Akrylgarn är nästan helt smutsavvisande och behåller färg och form bra. Färgerna är beständiga och bleks inte så mattan behåller sina klara färger under många år. Akryl är inte känsligt för fukt och torkar snabbt, därför passar akrylmattor i många olika miljöer. En annan fördel är att akryl motstår mal.

OEKO-TEX®

Alla våra maskinknutna mattor från Turkiet är certifierade enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®, ett globalt enhetligt och oberoende provnings- och certifieringssystem för textilier. Certifieringen innebär att den färdiga produkten är fri från hälsofarliga kemikalier.

Några frågor?

Tveka inte att fråga oss!


Få 10% rabatt

Prenumerera nu och få 10 % rabatt på din nästa beställning*, du får nyhetsbrev varje vecka med exklusiv tillgång till erbjudanden, senaste trender och produktnyheter.

För information om hur vi hanterar dina uppgifter, vänligen läs vår sekretesspolicy. Du kan avsluta prenumerationen när som helst. *Du kan använda rabatten på ett köp inom 60 dagar efter nyhetsbrevsprenumeration. Koden gäller på alla produkter, inklusive rabatterade varor. Den går inte att kombinera med andra rabattkoder.