EXTRA 10% rabatt på ALLA varor, inklusive rabatterade varor! Kod: FLASH10
Ny
Visuell sökning
Ta ett foto eller ladda upp en bild för att hitta liknande mattor

Slitstark Polyester

Teddi Matta - Naturvit
200x300 cm

3 226 kr
20%
4 032 kr
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 3 226 kr
Endast 1 i lager

Mattans färger uppfattas olika beroende på i vilken vinkel man ser den.

Teddi Matta - Naturvit matta från Turkiet.

Våra mycket populära ryamattor passar in i det moderna hemmet, barnrummet eller i ungdomslyan. Med sin tjocka lugg och spännande färger är mattorna mycket sköna och mjuka att gå på eller att slappa på framför teven. Luggen i mattan är tillverkade av ett syntetmaterial med textil känsla, som har många bra egenskaper. En av materialets stora fördel är att det lämpar sig bra för personer med allergier mot till exempel djurpäls, en annan fördel är att mattan inte luddar av sig nämnvärt vilket innebär lättare städning. Vi rekommenderar ett halkskydd för att motverka att den glider runt på golvet samt ökar komforten.

Läs mer om maskinknutna mattor här...

Slitstark Polyester  Slitstark Polyester

Polyester är en lätt och slitstark syntetisk fiber som används i alla slags textilier. Tack vare fiberns kvalitéer är den ypperlig som material till mattor. Resultatet blir en vacker matta som är mjuk, skön att gå på och har en fin glans.

OEKO-TEX®

Alla våra maskinknutna mattor från Turkiet är certifierade enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®, ett globalt enhetligt och oberoende provnings- och certifieringssystem för textilier. Certifieringen innebär att den färdiga produkten är fri från hälsofarliga kemikalier.

Några frågor?

Tveka inte att fråga oss!


Få 10% rabatt

Prenumerera nu och få 10 % rabatt på din nästa beställning*, du får nyhetsbrev varje vecka med exklusiv tillgång till erbjudanden, senaste trender och produktnyheter.

För information om hur vi hanterar dina uppgifter, vänligen läs vår sekretesspolicy. Du kan avsluta prenumerationen när som helst. *Du kan använda rabatten på ett köp inom 60 dagar efter nyhetsbrevsprenumeration. Koden gäller på alla produkter, inklusive rabatterade varor. Den går inte att kombinera med andra rabattkoder.