Missa inte vår Säsongsrea med mattor upp till 60% rabatt
Ny
Visuell sökning
Ta ett foto eller ladda upp en bild för att hitta liknande mattor

Super-stop Mattillbehör
180x290 cm

779 kr

Specifikationer

Art.nr CVD13522
Punkter per kvm 0
Tjocklek ≈ 1 mm
Storlek 180x290

Super-stop Mattillbehör

2-3 mm tjockt halkskydd tillverkat som ett rutnät med en mjuk latexbeläggning. Särskilt lämpad för släta trä-, kakel- eller stengolv, även de med golvvärme. Halkskyddet håller mattan på plats och ger utökad komfort. När halkskyddet blivit lite dammigt och inte griper tag lika mycket går det bra att tvätta det i maskin på 30 grader och det blir som nytt. Halkskyddet kan enkelt skäras eller klippas till önskad storlek.

Mattan på bilden illustrerar bara hur halkskyddet placeras under en matta och ingår ej i köpet.

Se ett filmklipp om Super-stop

OEKO-TEX®

Alla våra maskinknutna mattor från Turkiet är certifierade enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®, ett globalt enhetligt och oberoende provnings- och certifieringssystem för textilier. Certifieringen innebär att den färdiga produkten är fri från hälsofarliga kemikalier.

Några frågor?

Tveka inte att fråga oss!


Få 10% rabatt

Prenumerera nu och få 10 % rabatt på din nästa beställning*, du får nyhetsbrev varje vecka med exklusiv tillgång till erbjudanden, senaste trender och produktnyheter.

För information om hur vi hanterar dina uppgifter, vänligen läs vår sekretesspolicy. Du kan avsluta prenumerationen när som helst. *Du kan använda rabatten på ett köp inom 60 dagar efter nyhetsbrevsprenumeration. Koden gäller på alla produkter, inklusive rabatterade varor. Den går inte att kombinera med andra rabattkoder.