Ny
Visuell sökning
Ta ett foto eller ladda upp en bild för att hitta liknande mattor

Savanna - Brun / Ljusgrå

140x200 cm
628 kr
29%
884 kr

Mattans färger uppfattas olika beroende på i vilken vinkel man ser den.

Savanna - Brun / Ljusgrå matta från Turkiet.

Syntetiska sisalmattor har samma struktur och känns som riktiga sisalmattor, men är mjukare att gå på. Tekniken som används vid vävning tillåter enkla geometriska mönster. De diskreta färgerna och de enkla mönstren på sisalmattorna gör dem lätta att placera och de passar in i de flesta miljöer. Tack vare att de är så hållbara och tål fukt relativt bra, kan de också placeras i vinterträdgårdar, sommarstugor och andra miljöer där du inte vill placera en mer känslig matta.

Artificiell ull  Artificiell ull

Artificiell ull (Polypropylen) består av tätt tvinnade garntrådar som ger mattan lyster och liv. Polypropylen är ett konstfiber som är mycket slitstarkt och tål höga temperaturer bra. Mattor tillverkade av polypropylen är lämpliga för människor med allergier mot t.ex. naturmaterial. Materialet är antistatiskt vilket innebär att det inte luddar eller drar åt sig damm och är därför lätt att hålla rent.

OEKO-TEX®

Alla våra maskinknutna mattor från Turkiet är certifierade enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®, ett globalt enhetligt och oberoende provnings- och certifieringssystem för textilier. Certifieringen innebär att den färdiga produkten är fri från hälsofarliga kemikalier.

Några frågor?

Tveka inte att fråga oss!