Savanna - Mörkgrå / Ljusgrå

200x300 cm
2 086 kr

Mattans färger uppfattas olika beroende på i vilken vinkel man ser den.

Savanna - Mörkgrå / Ljusgrå matta från Turkiet.

Mattor av syntetisk sisal har samma textur och känsla som mattor av riktig sisal, men är mjukare att gå på

Tekniken som används när de vävs tillåter enkla geometriska mönster. Mattorna finns i många färger och mönster, de flesta med en enfärgad kant som ramar in mattan. Sisalmattornas diskreta färger och enkla mönster gör att de är lättplacerade och passar in i de flesta miljöer. Tack vare att de är så slitstarka och tåler fukt relativt bra kan de även placeras i uterum, sommarstugor och andra miljöer där man inte vill placera en känsligare matta.

Artificiell ull  Artificiell ull

Artificiell ull (Polypropylen) består av tätt tvinnade garntrådar som ger mattan lyster och liv. Polypropylen är ett konstfiber som är mycket slitstarkt och tål höga temperaturer bra. Mattor tillverkade av polypropylen är lämpliga för människor med allergier mot t.ex. naturmaterial. Materialet är antistatiskt vilket innebär att det inte luddar eller drar åt sig damm och är därför lätt att hålla rent.

OEKO-TEX®

Alla våra maskinknutna mattor från Turkiet är certifierade enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®, ett globalt enhetligt och oberoende provnings- och certifieringssystem för textilier. Certifieringen innebär att den färdiga produkten är fri från hälsofarliga kemikalier.

Några frågor?

Tveka inte att fråga oss!