EXTRA 10% rabatt på ALLA varor, inklusive rabatterade varor! Kod: FLASH10
Ny
Visuell sökning
Ta ett foto eller ladda upp en bild för att hitta liknande mattor

Handvävd Naturlig Bomull

Rainbow Stripe Matta - Flerfärgad
200x200 cm

1 940 kr

Mattans färger uppfattas olika beroende på i vilken vinkel man ser den.

Viktor Hertz

Viktor Hertz

Designer Sverige Sverige

Jag heter Viktor Hertz och är född och uppväxt i Uppsala, Sverige. Jag är en frilansande designer och snart student vid Beckmans Designhögskola. Jag ska läsa Visuell kommunikation (tidigare Reklam & grafisk form) i ett år, och förhoppningsvis fortsätta med grafisk formgivning därifrån, på något sätt.

Alla mattor av Viktor Hertz

Rainbow Stripe

Den välkända streckkoden, nu i sprakande färger! Jag gjorde även en vanlig svartvit version, för de inte lika utmanande personerna.

Rainbow Stripe Matta - Flerfärgad matta från Indien.

Dessa vackra mattor handvävs i Indien och är tillverkade helt i bomull. De här bomullsmattorna med sina enklare mönster påminner en del om traditionella trasmattor. De är tåliga och lämpar sig väl för personer som är allergiska mot djurhår såsom ull vilket ofta används i många andra typer av mattor. En fördel med den här typen av matta är att om du får en fläck som inte går bort kan du enkelt vända på den.

Vänligen observera att p g a tillverkningssättet kan längden på mattan variera något. Vi rekommenderar inte att du tvättar mattan på egen hand. Mattvätten bör alltid utföras av en specialist.

Läs mer om indiska mattor här...

Naturlig Bomull  Naturlig Bomull

Bomull är ett naturlig textilfiber och ett lämpligt alternativ för allergiker. Det är ett starkt material som ändå känns mjukt och fungerar bra de flesta miljöer, däribland badrum och kök.

Care & Fair

Vi är stolta över att vara en del av organisationen CARE & FAIR. Deras uppdrag är att förbättra levnadsvillkoren för mattvävare i Indien och deras familjer genom utbildning och hälsa.

Läs mer

Några frågor?

Tveka inte att fråga oss!Få 10% rabatt

Prenumerera nu och få 10 % rabatt på din nästa beställning*, du får nyhetsbrev varje vecka med exklusiv tillgång till erbjudanden, senaste trender och produktnyheter.

För information om hur vi hanterar dina uppgifter, vänligen läs vår sekretesspolicy. Du kan avsluta prenumerationen när som helst. *Du kan använda rabatten på ett köp inom 60 dagar efter nyhetsbrevsprenumeration. Koden gäller på alla produkter, inklusive rabatterade varor. Den går inte att kombinera med andra rabattkoder.