EXTRA 10% rabatt på ALLA varor, inklusive rabatterade varor! Kod: FLASH10
Ny
Visuell sökning
Ta ett foto eller ladda upp en bild för att hitta liknande mattor

Bordstuftad Naturlig Bomull

Oceana badrumsmatta - Flerfärgad
Rund matta Ø 90 cm

480 kr

Mattans färger uppfattas olika beroende på i vilken vinkel man ser den.

Specifikationer

Art.nr CVD38781
Tjocklek ≈ 10 mm
Ursprung Indien
Lugg Bomull
Varp Bomull
Tillverkning Bordstuftad
Storlek Ø 90

Oceana badrumsmatta - Flerfärgad matta från Indien.

Tuftad badrumsmatta av mjuk och tjock bomull som gör den riktigt skön att kliva på efter en avkopplande, varm dusch. Mattan har inte latex på baksidan, vilket gör den lämplig för badrum med golvvärme.

Skötselråd

- Maskintvätt upp till 30°C.
- Tvättas separat.
- Tål ej blekmedel.
- Hängtorkas.
- Undvik torktumling.
- Strykes ej.
- Tål ej kemtvätt.

Överskottsfibrer kan släppa vid tvätt och användning. För att ta bort eventuella överflödiga fibrer, dammsug försiktigt eller använd en lätt borste."

Naturlig Bomull  Naturlig Bomull

Bomull är ett naturlig textilfiber och ett lämpligt alternativ för allergiker. Det är ett starkt material som ändå känns mjukt och fungerar bra de flesta miljöer, däribland badrum och kök.

OEKO-TEX®

Alla våra maskinknutna mattor från Turkiet är certifierade enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®, ett globalt enhetligt och oberoende provnings- och certifieringssystem för textilier. Certifieringen innebär att den färdiga produkten är fri från hälsofarliga kemikalier.

Några frågor?

Tveka inte att fråga oss!


Få 10% rabatt

Prenumerera nu och få 10 % rabatt på din nästa beställning*, du får nyhetsbrev varje vecka med exklusiv tillgång till erbjudanden, senaste trender och produktnyheter.

För information om hur vi hanterar dina uppgifter, vänligen läs vår sekretesspolicy. Du kan avsluta prenumerationen när som helst. *Du kan använda rabatten på ett köp inom 60 dagar efter nyhetsbrevsprenumeration. Koden gäller på alla produkter, inklusive rabatterade varor. Den går inte att kombinera med andra rabattkoder.