Nain Negin

192x300 cm
2 820 
25%
3 760 

Mattans färger uppfattas olika beroende på i vilken vinkel man ser den.

Nain Negin matta från Turkiet.

Dessa vackra maskinknutna mattor har motiv med tydlig inspiration från typiska persiska mattor. Det ger en matta som enkelt passar in i såväl det moderna som i det mer traditionellt inredda hemmet. Luggen i den orientaliska mattan består främst av ett syntetiskt ullmaterial med textila egenskaper. Den har även detaljer i polyester vars silkesblanka yta ger extra liv åt mönstret. Dessa material ger en matta som är mjuk och skön att gå på, den får också ett exklusivt utseende. Mattan har en varp av bomull vilket gör den stabil och slitstark. För att öka säkerheten och motverka att mattan glider omkring finns en tunn hinna av latex på mattans undersida.

Läs mer om maskinknutna mattor här...

Syntetisk ull/Polyester  Syntetisk ull/Polyester

Syntetisk ull (Polypropylen) består av tätt tvinnade garntrådar som ger mattan lyster och liv. Polypropylen är ett miljövänligt konstfiber som är mycket slitstarkt och tål höga temperaturer bra. Mattor tillverkade av polypropylen är lämpliga för människor med allergier mot t.ex. naturmaterial. Materialet är antistatiskt vilket innebär att det inte luddar eller drar åt sig damm och är därför lätt att hålla rent. Mattan har även detaljer i polyester vars silkesblanka yta ger extra liv åt mönstret.

OEKO-TEX®

Alla våra maskinknutna mattor från Turkiet är certifierade enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®, ett globalt enhetligt och oberoende provnings- och certifieringssystem för textilier. Certifieringen innebär att den färdiga produkten är fri från hälsofarliga kemikalier.

Jättefin matta! Uppfyller mina förväntningar. Är supernöjd med köpet,

Camilla - köpte 80x500, Nov -18

Very happy about my purchase. Good quality carpet at a reasonable price.

Översätt
Rolance - köpte 300x400, Jul -19

Super quality rug with excellent stitching and finishing. Doesn’t move at all on lacquered wooden floor. Really heavy and dense. Much more beautiful than in website photos. Would recommend to anyone.

Översätt
Martha Richardson - köpte 80x500, Apr -19

Prisen på dette teppet er så grei. Du får hva du betaler for, men her føler jeg at jeg har fått mer enn jeg har betalt for. Kjempe.:-)

Översätt
Dag Sturla - köpte 300x400, May -19

Lever fuldt op til vores forventninger... Dog havde vi ikke på billedet set den gråblå farve i midten af tæppet...

Översätt
Gitte Lynggaard - köpte 300x400, Oct -17

Några frågor?

Tveka inte att fråga oss!


Inspiration


Erbjudanden