Nain Emilia - Mörkblå

250x350 cm
3 920 
25%
5 226 

Mattans färger uppfattas olika beroende på i vilken vinkel man ser den.

Nain Emilia - Mörkblå matta från Turkiet.

Dessa vackra maskinknutna mattor har motiv med tydlig inspiration från typiska persiska mattor. Det ger en matta som enkelt passar in i såväl det moderna som i det mer traditionellt inredda hemmet. Luggen i den orientaliska mattan består främst av ett syntetiskt ullmaterial med textila egenskaper. Den har även detaljer i polyester vars silkesblanka yta ger extra liv åt mönstret. Dessa material ger en matta som är mjuk och skön att gå på, den får också ett exklusivt utseende. Mattan har en varp av bomull vilket gör den stabil och slitstark. För att öka säkerheten och motverka att mattan glider omkring finns en tunn hinna av latex på mattans undersida.

Läs mer om maskinknutna mattor här...

Syntetisk ull/Polyester  Syntetisk ull/Polyester

Syntetisk ull (Polypropylen) består av tätt tvinnade garntrådar som ger mattan lyster och liv. Polypropylen är ett miljövänligt konstfiber som är mycket slitstarkt och tål höga temperaturer bra. Mattor tillverkade av polypropylen är lämpliga för människor med allergier mot t.ex. naturmaterial. Materialet är antistatiskt vilket innebär att det inte luddar eller drar åt sig damm och är därför lätt att hålla rent. Mattan har även detaljer i polyester vars silkesblanka yta ger extra liv åt mönstret.

OEKO-TEX®

Alla våra maskinknutna mattor från Turkiet är certifierade enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®, ett globalt enhetligt och oberoende provnings- och certifieringssystem för textilier. Certifieringen innebär att den färdiga produkten är fri från hälsofarliga kemikalier.

Jag är jättenöjd! Mattan är fantastiskt vacker. Jag har idag beställt ytterligare två stycken. Kommer rekomendera er varmt. :-)

Catarina W. - köpte 250x350, Nov -17

Mjuk, fina färger, precis som på bild.

Valeria O. - köpte 140x200, 11 dagar sen

Stämmer överens med bilderna. Skön matta för fötterna och lagom lugg. Fina färger, passar perfekt i mitt hem.

Lisa - köpte 140x200, 20 dagar sen

Precis vad jag ville ha och levererades så snabbt och smidigt

Lotta W. - köpte 150x150, 20 dagar sen

Prisvärd, snygg matta! Små detaljer vid fransarna som drar ner kvalitén lite, då bandet med fransar ”glappar” lite påvisss ställen.

Jenny D - köpte 300x500, Sep -19

Helt underbar matta, både i färg & kvalitét.

CARINA B. - köpte Ø 200, Sep -19

Supernöjda med allt.

Mona Agneta Hultman - köpte 200x250, Sep -19

Supernöjd!

Catarina Svärd - köpte 140x200, Sep -19

Superfin matta, skarpa och fina färger. Silkeslent material.

Kimberly D - köpte 200x300, Mar -19

Vi är mycket nöjda.

Uranchimeg C. - köpte Ø 200, Mar -19

Några frågor?

Tveka inte att fråga oss!Erbjudanden