Missa inte vår Säsongsrea med mattor upp till 60% rabatt
Ny
Visuell sökning
Ta ett foto eller ladda upp en bild för att hitta liknande mattor

Maroci Matta - Brun / Blå
250x350 cm

4 255 kr

Mattans färger uppfattas olika beroende på i vilken vinkel man ser den.

Maroci Matta - Brun / Blå matta från Turkiet.

Detta är en maskinknuten matta med moderna och klassiska mönster som blir ett vackert inslag i ditt hem. Mattan har en lugg tillverkad av syntetisk ull som är mjuk och skön att gå på. Materialet med sin textila känsla lämpar sig väl för personer med allergier mot djurpäls. En annan fin fördel med materialet är att det inte luddar vilket gör mattan lättstädad. Mattan har en bomullsvarp och en tunn latexhinna på undersidan som motverkar att den glider omkring på golvet vilket ökar säkerheten.

Läs mer om maskinknutna mattor här...

Artificiell ull  Artificiell ull

Artificiell ull (Polypropylen) består av tätt tvinnade garntrådar som ger mattan lyster och liv. Polypropylen är ett konstfiber som är mycket slitstarkt och tål höga temperaturer bra. Mattor tillverkade av polypropylen är lämpliga för människor med allergier mot t.ex. naturmaterial. Materialet är antistatiskt vilket innebär att det inte luddar eller drar åt sig damm och är därför lätt att hålla rent.

OEKO-TEX®

Alla våra maskinknutna mattor från Turkiet är certifierade enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®, ett globalt enhetligt och oberoende provnings- och certifieringssystem för textilier. Certifieringen innebär att den färdiga produkten är fri från hälsofarliga kemikalier.

Några frågor?

Tveka inte att fråga oss!
Få 10% rabatt

Prenumerera nu och få 10 % rabatt på din nästa beställning*, du får nyhetsbrev varje vecka med exklusiv tillgång till erbjudanden, senaste trender och produktnyheter.

För information om hur vi hanterar dina uppgifter, vänligen läs vår sekretesspolicy. Du kan avsluta prenumerationen när som helst. *Du kan använda rabatten på ett köp inom 60 dagar efter nyhetsbrevsprenumeration. Koden gäller på alla produkter, inklusive rabatterade varor. Den går inte att kombinera med andra rabattkoder.