EXTRA 10% rabatt på ALLA varor, inklusive rabatterade varor! Kod: FLASH10
Ny
Visuell sökning
Ta ett foto eller ladda upp en bild för att hitta liknande mattor

Leloudo Matta - Flerfärgad
160x230 cm

2 175 kr

Mattans färger uppfattas olika beroende på i vilken vinkel man ser den.

Eleni Tsimi

Eleni Tsimi

Designer Grekland Grekland

Eleni Tsimidou är bildkonstnär, utexaminerad från Fine Arts University, Visual and Applied Art i skulptur på Aristoteleio University of Thessaloniki. Hon studerade och arbetade med konservering av konst. Hon har en examen i pianostudier och musikharmoni. Från 2002 arbetar hon med video, fotografi och mosaikkonstruktioner. Hon deltar i
grupputställningar med installationer, video och måleri. Hon gör även scenografi och teaterljus för teaterpjäser. De senaste åren har hon arbetat med öppen konst med barn.

Alla mattor av Eleni Tsimi

Leloudo

En trädgård under våren

Leloudo Matta - Flerfärgad matta från Turkiet.

Dessa moderna mattor finns i en mängd olika mönster och storlekar och blir ett vackert blickfång i ditt hem. Vid tillverkningen av mattan används ett syntetiskt ullmaterial med textila egenskaper. Förutom att luggen i mattan blir mjuk och skön att gå på så har detta material flera bra egenskaper som bland annat gör mattan luddfri samt lättstädad.

Läs mer om maskinknutna mattor här...

Artificiell ull  Artificiell ull

Syntetisk ull (Polypropylen) består av tätt tvinnade garntrådar som ger mattan lyster och liv. Polypropylen är ett konstfiber som är mycket slitstarkt och tål höga temperaturer bra. Mattor tillverkade av polypropylen är lämpliga för människor med allergier mot t.ex. naturmaterial. Materialet är antistatiskt vilket innebär att det inte luddar eller drar åt sig damm och är därför lätt att hålla rent.

OEKO-TEX®

Alla våra maskinknutna mattor från Turkiet är certifierade enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®, ett globalt enhetligt och oberoende provnings- och certifieringssystem för textilier. Certifieringen innebär att den färdiga produkten är fri från hälsofarliga kemikalier.

Några frågor?

Tveka inte att fråga oss!Få 10% rabatt

Prenumerera nu och få 10 % rabatt på din nästa beställning*, du får nyhetsbrev varje vecka med exklusiv tillgång till erbjudanden, senaste trender och produktnyheter.

För information om hur vi hanterar dina uppgifter, vänligen läs vår sekretesspolicy. Du kan avsluta prenumerationen när som helst. *Du kan använda rabatten på ett köp inom 60 dagar efter nyhetsbrevsprenumeration. Koden gäller på alla produkter, inklusive rabatterade varor. Den går inte att kombinera med andra rabattkoder.