EXTRA 10% rabatt på ALLA varor, inklusive rabatterade varor! Kod: FLASH10
Ny
Visuell sökning
Ta ett foto eller ladda upp en bild för att hitta liknande mattor

Going rund Matta - Flerfärgad
Rund matta Ø 150 cm

1 330 kr

Mattans färger uppfattas olika beroende på i vilken vinkel man ser den.

Bethania Lima

Bethania Lima

Designer Uruguay Uruguay

Jag är en designer, specialiserad på Surface Design (SPD). Att skapa mönster är en passion. Men jag älskar också att göra några experiment med blandade medier, en form av "väggkonst". Jag är också väldigt förtjust i fotografering.
Min stil är organisk, linjär, något geometrisk, ibland spontan, oftast dekorativ. Och den är naturligtvis ett pågående arbete.
Jag är från Brasilien. Jag bor för närvarande i Uruguay, ett land jag älskar och som jag anser vara mitt eget.

Alla mattor av Bethania Lima

Going round

Målad i vattenfärg och digitalt redigerad.

Going rund Matta - Flerfärgad matta från Turkiet.

Dessa moderna mattor finns i en mängd olika mönster och storlekar och blir ett vackert blickfång i ditt hem. Vid tillverkningen av mattan används ett syntetiskt ullmaterial med textila egenskaper. Förutom att luggen i mattan blir mjuk och skön att gå på så har detta material flera bra egenskaper som bland annat gör mattan luddfri samt lättstädad.

Läs mer om maskinknutna mattor här...

Artificiell ull  Artificiell ull

Syntetisk ull (Polypropylen) består av tätt tvinnade garntrådar som ger mattan lyster och liv. Polypropylen är ett konstfiber som är mycket slitstarkt och tål höga temperaturer bra. Mattor tillverkade av polypropylen är lämpliga för människor med allergier mot t.ex. naturmaterial. Materialet är antistatiskt vilket innebär att det inte luddar eller drar åt sig damm och är därför lätt att hålla rent.

OEKO-TEX®

Alla våra maskinknutna mattor från Turkiet är certifierade enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®, ett globalt enhetligt och oberoende provnings- och certifieringssystem för textilier. Certifieringen innebär att den färdiga produkten är fri från hälsofarliga kemikalier.

Några frågor?

Tveka inte att fråga oss!Få 10% rabatt

Prenumerera nu och få 10 % rabatt på din nästa beställning*, du får nyhetsbrev varje vecka med exklusiv tillgång till erbjudanden, senaste trender och produktnyheter.

För information om hur vi hanterar dina uppgifter, vänligen läs vår sekretesspolicy. Du kan avsluta prenumerationen när som helst. *Du kan använda rabatten på ett köp inom 60 dagar efter nyhetsbrevsprenumeration. Koden gäller på alla produkter, inklusive rabatterade varor. Den går inte att kombinera med andra rabattkoder.