EXTRA 10% rabatt på ALLA varor, inklusive rabatterade varor! Kod: FLASH10
Ny
Visuell sökning
Ta ett foto eller ladda upp en bild för att hitta liknande mattor

Duet Matta - Flerfärgad
200x300 cm

3 546 kr

Mattans färger uppfattas olika beroende på i vilken vinkel man ser den.

Angela Monteiro

Angela Monteiro

Designer Portugal Portugal

Född 1984 i Porto, Portugal

Utbildning
(2010) Integrerad magisterexamen i arkitektur på ESAP, Porto
(2015) Examen i bevarande och restaurering, UCP – katolska universitetet i Porto

Kort om mig
Den professionella och akademiska vägen inom arkitektur har strukturerats och utvecklats parallellt med konsten och definierar en rak koppling till den. Konsten som utvecklats sedan 2011 bygger på att strukturera form och färg så att de bildar en stillbild av ett “ämne” i rörelse. Detta “ämne” – huvudfokus för målningen - kan vara en känsla, ett meditativt tillstånd, en personlig situation som inträffat eller helt enkelt en tanke eller en idé som plötsligt visas på duken och det’s kräver en fysisk existens.

Bor och arbetar i Porto, Portugal.

Utställningar / Deltagande / Övrigt
(Juli, 2017) Contemporary Art Symposium 2nd edition – Guarda, Portugal / Väggmålning / Tema:
"Woman: a vast and universal world" (http://cargocollective.com/angelamonteiro/Mural-in-Guarda-Portugal-2017)

(maj, 2017) San Sebastian Film Festival 2017 – Online affischtävling / 65th Edition
Särskilda omnämnanden – Zabaltegi-Tabakalera (https://www.sansebastianfestival.com/postercompetition/ccarteles.php?id=6347)

(November, 2016) Tredje plats CarpetVista Competiton / Textil Design / Arts (https://www.carpetvista.com/designer/angela-monteiro)

(Februari, 2016) Deltagande på den internationella konstmässan genom Galeria Gaudi (Madrid) / Affordable Art Fair / Bryssel
(https://affordableartfair.com/fairs/brussels)

(July 2012) Collective Exhibition Art in Mind / Subtleties
på The Brick Lane Gallery, London, Storbritannien (https://thebricklanegallery.com/exhibitions/past-exhibitions)

Huvudwebbplatser
http://cargocollective.com/angelamonteiro
www.saatchionline.com/angelamonteiro
https://www.behance.net/angela-monteiro

Alla mattor av Angela Monteiro

Duet

Symbolisk representation av en kärleksstruktur genom kombinationen av två huvudelement.

Duet Matta - Flerfärgad matta från Turkiet.

Dessa moderna mattor finns i en mängd olika mönster och storlekar och blir ett vackert blickfång i ditt hem. Vid tillverkningen av mattan används ett syntetiskt ullmaterial med textila egenskaper. Förutom att luggen i mattan blir mjuk och skön att gå på så har detta material flera bra egenskaper som bland annat gör mattan luddfri samt lättstädad.

Läs mer om maskinknutna mattor här...

Artificiell ull  Artificiell ull

Syntetisk ull (Polypropylen) består av tätt tvinnade garntrådar som ger mattan lyster och liv. Polypropylen är ett konstfiber som är mycket slitstarkt och tål höga temperaturer bra. Mattor tillverkade av polypropylen är lämpliga för människor med allergier mot t.ex. naturmaterial. Materialet är antistatiskt vilket innebär att det inte luddar eller drar åt sig damm och är därför lätt att hålla rent.

OEKO-TEX®

Alla våra maskinknutna mattor från Turkiet är certifierade enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®, ett globalt enhetligt och oberoende provnings- och certifieringssystem för textilier. Certifieringen innebär att den färdiga produkten är fri från hälsofarliga kemikalier.

Några frågor?

Tveka inte att fråga oss!Få 10% rabatt

Prenumerera nu och få 10 % rabatt på din nästa beställning*, du får nyhetsbrev varje vecka med exklusiv tillgång till erbjudanden, senaste trender och produktnyheter.

För information om hur vi hanterar dina uppgifter, vänligen läs vår sekretesspolicy. Du kan avsluta prenumerationen när som helst. *Du kan använda rabatten på ett köp inom 60 dagar efter nyhetsbrevsprenumeration. Koden gäller på alla produkter, inklusive rabatterade varor. Den går inte att kombinera med andra rabattkoder.