Boho - Taupe

200x300 cm
3 451 kr

Mattans färger uppfattas olika beroende på i vilken vinkel man ser den.

Boho - Taupe matta från Turkiet.

Våra mycket populära Shaggymattor passar in i det moderna hemmet, barnummet eller i ungdomslyan. Med sin tjocka lugg och spännande färger är dessa mattor mycket sköna och mjuka att gå på eller att slappa på framför teven. Luggen i mattorna är tillverkade av ett plastmaterial med textil känsla, kallat PP Heatset som har många bra egenskaper. Materialets stora fördel är att det lämpar sig bra för personer med allergier mot t ex djurpäls, en annan fördel är att mattan inte luddar av sig heller vilket innebär lättare städning. På mattans undersida finns en tunn, skyddande hinna av latex vilket motverkar att den glider runt på golvet, detta ökar också säkerheten.

Läs mer om maskinknutna mattor här...

Artificiell ull  Artificiell ull

Syntetisk ull (Polypropylen) består av tätt tvinnade garntrådar som ger mattan lyster och liv. Polypropylen är ett konstfiber som är mycket slitstarkt och tål höga temperaturer bra. Mattor tillverkade av polypropylen är lämpliga för människor med allergier mot t.ex. naturmaterial. Materialet är antistatiskt vilket innebär att det inte luddar eller drar åt sig damm och är därför lätt att hålla rent.

OEKO-TEX®

Alla våra maskinknutna mattor från Turkiet är certifierade enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®, ett globalt enhetligt och oberoende provnings- och certifieringssystem för textilier. Certifieringen innebär att den färdiga produkten är fri från hälsofarliga kemikalier.

Omdöme RugVista

4.8 av 5

Fin mata exakt som jag hade kollat på deras hemsida. Jätte nöjd.

Harula K.

Mycket snabb leverans! Och en matta som helt motsvarade förväntningarna.

Anna

Mycket nöjd

Leverans tid lite längre än utlovat med några dagar. Allt annat perfekt Mkt nöjd Mattan fin.

Sylvia Vedebrand

Snygga mattor

Jättefina mattor. Snabb leverans! Min nya matta blev verkligen en färgklick i hallen!

Carina B.

Fungerade perfekt från beställning till leverans.

Britt Marie Lystrand

Krystian

Excellent, easy service and good quality.

Kris Bell

Fin matta och bra leverans

Anja Persson

Bra service. Snabb leverans. Beställde på onsdag fick varan på fredag. Svarar på mail och väldigt nöjd. Kommer handla mer i framtiden. Rekommenderar och ni är bäst!

Jila A.

Jag har köpt 3 mattor från Rugvista. Alla i utmärkt kvalitet, och ursnygga hemmavid. Superbra service

Fredrik Svensson

Bra bemötande av kundtjänstpersonalen vid produktfel

Jag har gjort 2 separata inköp av mattor som vi fann skulle kunna passa i vårt hem. När matta nr 1 kom så upptäckte vi direkt att ena kortsidans kant fanns skador - kontaktade kundtjänst som bad att få se foto på skadorna. Kundtjänst kunde ge en rabatt på 10% om vi behöll mattan... Skadorna på mattkanten var allt för stora för att vi skulle acceptera mattan till det höga priset. Bad att få retursedel för att återsända mattan. Vänlig trevlig personal som vi hade kontakt med. Den andra mattan som vi beställt var enligt vår bedömning hel och hade inga skador som vi funnit. Helt nöjd med med den mattan.

Marianne L.

Några frågor?

Tveka inte att fråga oss!


Erbjudanden
Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om våra erbjudanden