Missa inte vår Säsongsrea med mattor upp till 60% rabatt
Ny
Visuell sökning
Ta ett foto eller ladda upp en bild för att hitta liknande mattor

Anti Slip, Non-woven Mattillbehör
180x290 cm

699 kr

Specifikationer

Art.nr CVD24964
Punkter per kvm 0
Tjocklek ≈ 3 mm
Storlek 180x290

Anti Slip, Non-woven Mattillbehör

2-3 mm tjock filtliknande halkskyddsmatta som lämpar sig till alla mattor som har en tendens att glida omkring på ditt golv. Halkskyddet skyddar både golv och matta samt håller mattan
på plats, samtidigt som den ger en skönare gångkomfort. Vår halkskyddsmatta fungerar på alla typer av golv även de med golvvärme. Halkskyddet kan enkelt klippas till önskad storlek och du kan också kombinera flera för att täcka en större yta om det skulle behövas. Kan tvättas i maskin på 30 grader.

Mattan på bilden illustrerar bara hur halkskyddet placeras under en matta och ingår ej i köpet.

OEKO-TEX®

Alla våra maskinknutna mattor från Turkiet är certifierade enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®, ett globalt enhetligt och oberoende provnings- och certifieringssystem för textilier. Certifieringen innebär att den färdiga produkten är fri från hälsofarliga kemikalier.

Några frågor?

Tveka inte att fråga oss!


Få 10% rabatt

Prenumerera nu och få 10 % rabatt på din nästa beställning*, du får nyhetsbrev varje vecka med exklusiv tillgång till erbjudanden, senaste trender och produktnyheter.

För information om hur vi hanterar dina uppgifter, vänligen läs vår sekretesspolicy. Du kan avsluta prenumerationen när som helst. *Du kan använda rabatten på ett köp inom 60 dagar efter nyhetsbrevsprenumeration. Koden gäller på alla produkter, inklusive rabatterade varor. Den går inte att kombinera med andra rabattkoder.