CarpetVistas designtävling

 

RÖSTNINGEN ÄR AVSLUTAD

Vi vill gratulera våra vinnare, samt tacka alla ni som deltagit med kreativa och vackra bidrag. Vi vill även tacka alla som har röstat på era favoriter. Utan ert engagemang blir det ingen tävling! De 10 lyckliga röstar-vinnarna kommer att meddelas via e-mail samt publiceras på våra Sociala Media kanaler. Ser fram emot att se er alla till 2020 års designtävling!

Viktiga datum

 • 17 sep

  Designtävlingen startar

 • 29 okt

  Sista dagen att lämna in din design

 • 4 nov

  Finalisterna väljs ut av juryn

 • 18 nov

  Online galleriet öppnar

 • 2 dec

  Sista dagen för "folkets röst"

 • 12 dec

  Vinnaren offentliggörs

HUR VI VALDE UT FINALISTERNA

Det har varit en minst sagt diger uppgift för juryn att välja ut de 25 finalisterna av de 8 000 bidragen som sänts in i år. Beslutat baserade sig på bidragens unikitet, estetik samt kunskap inom design.

Juryn

David Carlsson

Kreativ ledare inom design och kommunikation

David är en kreativ ledare med 30 års erfarenhet av att skapa, utveckla och driva projekt inom områden som design-/produkt- och affärsutveckling, varumärke och kommunikation, både i Sverige och utomlands.

Stefan Nilsson

Medial trendspanare

Stefan "Trendstefan" Nilsson är Sveriges mest mediala trendspanare. Konstant på resande fot berättar han om inredning, mat, mode och lifestyle och syns regelbundet i kanaler som TV4, Sveriges Radio och en uppsjö olika tidningar. I år tittar Trendstefan lite extra efter lila galenskap och hållbara projekt.

Carin Terins

CarpetVista Purchase & Creative Director

Carin ansvarar för kreativitet & inköp hos en av världens största e-handlare av mattor. Hon har mångårig erfarenhet av att konceptionalisera kreativa ideer till komersiellt gångbara produkter, för flera internationella bolag.

Daniella Witte

Inredningsdesigner och stylist

Daniella arbetar som Inredningsdesigner och stylist med kameran som sitt bästa redskap. Hon har utvecklat en personlig stil som känns igen i hennes bilder där fokus ligger på ljuset, naturen, former och nyanser. Daniella har många uppdrag på gång samtidigt och runt hörnet ligger releasen av en designkollektion som hon har formgivit för en svensk inredningsproducent.

Vinstpott

1
15 000 
10 000  Carpet credits
Och din egen design i produktion
2
10 000 
10 000  Carpet credits
3
5 000 
10 000  Carpet credits
4
-
10
3 000 
10 000  Carpet credits

Utvalda vinnare från förra året

2017

BrasilienAdolfo Morandini Neto

2016

TysklandCornelius Comanns

2015

FinlandIiro A. Ahokas

2013

United StatesDeborah Velasquez

2012

SpanienKristina Pacesaite

2011

SverigeBenno Arzt

2010

FrankrikeBernard Pouget

2009

SverigeSara Larsson

2007

ItalienGiulia Sola

Q&A

Lagerrensning

30-60%