EXTRA 10% rabatt på ALLA varor, inklusive rabatterade varor! Kod: TREAT10
Ny
Visuell sökning
Ta ett foto eller ladda upp en bild för att hitta liknande mattor
Tvättbara mattor
Lättskötta mattor för livliga hem
Tvättbara mattor
loading
Sida av 2
190 mattor
Tvättbara mattor

Tvättbara mattor

På Rugvista strävar vi efter att göra vackra mattor som också passar din livsstil. Livet kan vara stökigt ibland, och olyckor kan hända. Därför har vi tagit fram ett sortiment av tvättbara mattor - så att du kan fokusera på allt det roliga och inte oroa dig för fläckar. En matta som är lätt att fräscha upp har dessutom ofta en längre livstid, vilket gör den till ett smart val med tanke på miljö och hållbarhet. Upptäck våra husdjursvänliga, barnvänliga, tåliga och lättrengjorda mattor, perfekta för rum med mycket rörelse.

Få 10% rabatt

Prenumerera nu och få 10 % rabatt på din nästa beställning*, du får nyhetsbrev varje vecka med exklusiv tillgång till erbjudanden, senaste trender och produktnyheter.

För information om hur vi hanterar dina uppgifter, vänligen läs vår sekretesspolicy. Du kan avsluta prenumerationen när som helst. *Du kan använda rabatten på ett köp inom 60 dagar efter nyhetsbrevsprenumeration. Koden gäller på alla produkter, inklusive rabatterade varor. Den går inte att kombinera med andra rabattkoder.