EXTRA 10% rabatt på ALLA varor, inklusive rabatterade varor! Kod: TREAT10
Ny
Visuell sökning
Ta ett foto eller ladda upp en bild för att hitta liknande mattor

Om företaget

Europas ledande webbshop för mattor

Bolaget grundades 2005 och har sedan starten fokuserat på att leverera en enkel och bekväm köpupplevelse där vi erbjuder mattor med högkvalitet till bra priser.

Idag är vi Europas ledande webbshop för mattor och vi erbjuder över 30 000 produkter med allt från traditionella orientaliska handknutna mattor till trendriktiga maskinvävda mattor.

Rugvista är en del av Rugvista AB som driver två varumärken, dvs. Rugvista och CarpetVista.

Huvudkvarteret är i Malmö och ca 75 personer jobbar i bolagets olika funktioner.

Besök vår företagssida på engelska för att läsa mer.

Trendriktiga mattor för alla stilar

Vi håller koll på de senaste trenderna inom heminredning och erbjuder mattor som passar varje rum och hem oavsett vilken stil du gillar. Nyligen inkomna mattor.

Mattor med högkvalitet till bra priser

Vi har mer än 15-års erfarenhet av att köpa och tillverka mattor av hög kvalitet. Vi lovar att erbjuda det mest attraktiva utbudet av mattor till bra priser. Populära mattor.

Enkel och bekväm köpupplevelse

Vi gör allt för att du ska ha en enkel och bekväm köpupplevelse när du handlar av oss. Om du inte är helt nöjd av någon anledning, kontakta oss. så hjälper vi dig.

Trygg webbshopping

Vi samarbetar med välkända partners för att erbjuda säkra betalningar och flera certifieringar för ”trygg webbshopping”. Vi erbjuder även 100 dagars öppet köp. Läs mer.

Få 10% rabatt

Prenumerera nu och få 10 % rabatt på din nästa beställning*, du får nyhetsbrev varje vecka med exklusiv tillgång till erbjudanden, senaste trender och produktnyheter.

För information om hur vi hanterar dina uppgifter, vänligen läs vår sekretesspolicy. Du kan avsluta prenumerationen när som helst. *Du kan använda rabatten på ett köp inom 60 dagar efter nyhetsbrevsprenumeration. Koden gäller på alla produkter, inklusive rabatterade varor. Den går inte att kombinera med andra rabattkoder.