Missa inte våra Cyber Week erbjudanden - upp till 60% rabatt!
Ny
Visuell sökning
Ta ett foto eller ladda upp en bild för att hitta liknande mattor

Care & Fair

RugVista är stolt medlem i CARE & FAIR, ett industri-initiativ inom mattbranschen.

CARE & FAIR - Carpet Trade Against Child Labour - grundades i september 1994 och syftar till att möjliggöra regelbunden skolgång för barn till mattvävare, skapa möjligheter för barnens mödrar och äldre systrar att lära sig att läsa och skriva samt tillhandahålla fri hälsovård för hela familjen.

Care & Fair

Som medlem i CARE & FAIR hjälper RugVista till att bekämpa olagligt barnarbete samt förbättra levnadsförhållandena för mattvävare och deras familjer i Indien och Pakistan.

Sedan 2002 erbjuds kvinnor från mattvävarfamiljer möjligheter att lära sig grundläggande kunskaper inom läsning, skrivning och matematik via ett Women Empowerment Program, som aktivt stöds av CARE & FAIR. Förutom akademiska färdigheter lär kvinnorna sig hur man syr, vilket gör det möjligt för dem att ta fram produkter att sälja på lokala marknader eller använda i hemmet.

Care & Fair

CARE & FAIR stöder för närvarande 10 skolor, 6 vuxenutbildningscenter och 3 vårdcentraler i Indien och Pakistan.

Vi är glada och stolta över att vara en del av CARE & FAIR och framför allt kunna att bidra till att skapa bättre levnadsvillkor för de berörda familjerna.

Läs mer om CARE & FAIR.

Få 10% rabatt

Prenumerera nu och få 10 % rabatt på din nästa beställning*, du får nyhetsbrev varje vecka med exklusiv tillgång till erbjudanden, senaste trender och produktnyheter.

För information om hur vi hanterar dina uppgifter, vänligen läs vår sekretesspolicy. Du kan avsluta prenumerationen när som helst. *Du kan använda rabatten på ett köp inom 60 dagar efter nyhetsbrevsprenumeration. Koden gäller på alla produkter, inklusive rabatterade varor. Den går inte att kombinera med andra rabattkoder.